0000-min

PALOTA A
VÁROSLIGET
SZÍVÉBEN

A festői környezetben található Millennium Kávéház tökéletes választás minden jegyespár számára a nagy nap helyszíneként. Elegáns terek, hatalmas Ligetbe nyúló terasz, pompás, 4300 virágtővel büszkélkedő, Rózsakert – ezek biztosítják a meseszerű környezetet.

Az étterem, annak ellenére, hogy a külvilág zajától teljesen elzárt, mégis könnyen megközelíthető. Ideális helyszín azoknak a pároknak, akik meghitt, ámde elegáns környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent. 

- ceremónia a szabad ég alatt
- mesés helyszín
- Budapest szívében
- meghitt környezet

DNL0169-min
szolgaltatasok_swanson

Éttermünk teljeskörű esküvői szolgáltatást nyújt. Saját esküvőszervezőnk van, aki kézen fogva vezeti végig a jegyespárt az előkészületektől a megvalósulásig, ezen szolgáltatásunkat térítésmentesen biztosítjuk a pár számára.

Ezenfelül ajánljuk kipróbált szolgáltatópartnereinket, akik a lehető legtöbbet tudják kihozni a helyszínből:

1
Fotós
Videós

2
Dekoros
Virágos

3
Zongorista
Énekes

4
Csokoládéműves

5
DJ

6
Esküvői cukrász

7
Hangosító

8
Köszönőajándékos cég

helyszinek_swanson

TERASZ

DNL0256-min

A Millennium Kávéház hatalmas terasszal rendelkezik, amely a park közepére nyílik. A lombos fák alatti térnél romantikusabb helyszínt el sem lehet képzelni a boldogító igenhez.
A teraszra boldogságkapu felállítását szoktuk javasolni, amely kiváló hátteret biztosít a ceremóniához.

ÉTTEREM

DNL0181-min

Az étterem 100 fő befogadására alkalmas, saját hangosítástechnikával rendelkezik, így a vacsora alatt lágy aláfestő zenét lehet játszani. 

TÜKÖRTEREM

A Millennium Kávéházban található egy csodálatos tükörterem, amely kiválóan alkalmas fotózáshoz, illetve személyes teret biztosít a párnak átöltözéshez, pihenéshez a lakodalom alatt. Ideális helyszín kis esküvők lebonyolítására is.

CATERING SZOLGÁLTATÁSOK

DNL7078-1-másolat-min

Éttermünk a millenniumi konyhát élesztette újra és emelte konyhaművészeti szintre. Ezek a fogások köszönnek vissza az esküvői menüajánlatainkból, amelyet minden esetben egyénileg a pár igényei szerint állítunk össze. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ételintoleranciával rendelkező vendégeink is a legkiválóbb fogasaink közül válogathassanak, ennek megfelelően minden menüopció kérhető gluténmentesen, laktózmentesen, vegetáriánusan és egyéb más formában.

Vállalunk ültetett tányérszervizes gálavacsorákat, illetve kötetlenebb büféasztalos megoldást is kínálunk.

kapcsolat_swanson_02

Hétfő
Zárva

Kedd
Kedd

Szerda
12:00 — 21:00

Csütörtök
12:00 — 21:00

Péntek
12:00 — 21:00

Szombat
12:00 — 21:00

Vasárnap
10:00 — 21:00

Konyha nyitvatartása
Kedd — Vasárnap: 12:00 — 21:00

MH-28-min

KAPCSOLAT

1146, Budapest, Olof Palme sétány 1.
info@millenniumhazaetterem.hu
06 20 458 7619

Instagram#MILLENNIUM, #KÁVÉHÁZ, #ÉTTEREM, #TERASZ, #RÓZSAKERT, #LIGET, #BUDAPEST, #VÁROSLIGET, #SZÁZADFORDULÓ, #BÉKEIDŐ, #MILLIŐ